Részletes Keresés

0 Ft to 250 000 000 Ft

Bővített szűrő
We found 0 results. Minden találat betöltése.
Részletes Keresés

0 Ft to 250 000 000 Ft

Bővített szűrő
Találat: 0 ingatlan
Your Keresés results

Nagy Hajnalka

Ingatlanreferens | nh.ingatlan@gmail.com
Érdekli az ingatlan? Keressen bátran!

Nagy Hajnalka

Ingatlanreferens
nagy.hajnalka761

Rólam

Kedves Látogató!

2004 óta dolgozok ingatlanközvetítőként, ez idő alatt megszerzett tapasztalataimmal és kapcsolataimmal (ügyvéd, közjegyző, energetikai tanúsítvány) segítem ügyfeleimet, akár eladásról vagy bérbe adásról legyen is szó. Szeretek olyan ügyleteket bonyolítani, melynek végén, annak minden résztvevője elégedett.  

Bár rengeteg oka lehet annak, ha valaki elindít egy ilyen folyamatot. Mégis egy ingatlan értékesítése vagy vásárlása, nagy lépés a legtöbb ügyfelem számára. Érthető is, mivel egy költözés mindig nagy energiákat igényel, főleg ha előtte az új ingatlan felújítása szükséges. De ne féljünk tőle, mert ugyanakkor életünknek új szakasza is kezdődik, mely lehetőségeket, kellemes meglepetéseket, új ismerősöket, esetleg új barátokat, tartogathat számunkra.

1. lépés: Meghozni a döntést.

2. lépés: Felhívni ezt a számot: +36 20 513 06 76 (vagyis engem)

A többi zajlik magától. 🙂

Új céljai elérésére irányuló közreműködésemért, értékesítés esetén 3%+ÁFA, bérbe adáskor az 1. havi bérleti díj +ÁFA a jutalékom.

 

 

Küldjön nekem e-mailt!

Compare properties

Ingatlanok

71 000 000 Ft
Budapesttől 65 km-re, Nagykáta közelében eladó egy a század elején épült, gyönyörű kúria. A telek 2500nm-es, csende [részletek]